24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen hebben geduld. Hongerige bedwantsen wachten met gemak een maand op hun slachtoffer. Ze zitten verstopt in de donkere kieren van je bed, tot hun volgende bloedmaaltijd in bed gaat liggen. Aangetrokken tot je lichaamswarmte en het koolzuurgas dat jij uitademt, komen ze allemaal tegelijk tevoorschijn. Hongerig slaan ze toe. Tijd om van die vervelende bedwantsen af te komen. Bedwantsen bestrijden laat je doen door een ongediertebestrijder in de buurt. Probeer bedwantsen niet zelf te bestrijden. Ze worden gauw resistent en de bestrijdingsmiddelen die door particulieren worden gebruikt kennen ernstige bijwerkingen voor jouw gezondheid (bron: RIVM). Vind snel een betaalbare ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

Bedwantsenplaag in huis

De bedwants bijt drie keer. Ontbijt-lunch-diner noemen ze de wijze waarop de hinderlijke rode bedwantsenbeten op je huid worden gezet. Direct na de bloedmaaltijd leggen de bedwantsen hun eitjes in jouw bed. Ook de nimfen van de bedwantsen zijn bloedzuigende parasieten. Na zes weken zijn de jonge bedwantsnimfen volwassen en dan begint de levenscyclus van de bedwants weer helemaal opnieuw. Een bedwantsenplaag is zo ontstaan. Voorkom een bedwantsenplaag. Laat bedwantsen bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. 

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Je hebt het misschien niet in de gaten, maar in je huis is een bedwantsenplaag ontstaan. De bedwantsenplaag begon met een paar kleine bultjes, die nog erger jeuken dan muggenbulten. Bedwantsen leggen na het steken gelijk hun bedwantseneitjes, waar na ongeveer 1 week nimfen uit groeien. Ook de nimfen van bedwantsen zuigen bloed. Het gaat heel snel. Voel je de hinderlijk jeukende bedwantsenbeten? Dan is de bedwantsenplaag dus al ontstaan. Last van een bedwantsenplaag? Laat bedwantsen snel bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Hoe ontstaat een bedwantsenplaag in huis?

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Probeer bedwantsen niet zelf te bestrijden. Ze worden snel resistent en de bestrijdingsmiddelen die door particulieren worden gebruikt, kennen ernstige bijwerkingen voor de gezondheid (bron: RIVM). Bedwantsen bestrijden laat je over aan een professionele ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Heb je last van bedwantsen in huis? Dan heeft dat hinderlijke gevolgen voor het dagelijks leven van je gezin. Beestjes in bedden die ‘s nachts bloed drinken, veroorzaken ernstige slaaptekort en spanningen, wat je hindert in de dagelijkse activiteiten. Ook ontstaat er huiduitslag, littekens door het krabben en soms bloedarmoede bij erg jonge kinderen en ernstige bedwantsenplagen.

Bedwantsen niet zelf bestrijden
Probeer bedwantsen niet zelf te bestrijden. Ze worden snel resistent en de bestrijdingsmiddelen die door particulieren worden gebruikt, kennen ernstige bijwerkingen voor de gezondheid (bron: RIVM). Bedwantsen bestrijden laat je over aan een professionele ongediertebestrijder in de regio. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Bedwantsen verstoppen zich in de naden en kieren van jouw bed. ‘s Nachts komen ze tevoorschijn. Ze worden aangetrokken door je lichaamswarmte en het koolzuurgas in jouw adem. ‘s Nachts wordt je meerdere keren gestoken en ‘s ochtends vind je meerdere rode bultjes op je lichaam. Als je vaak en veel wordt gestoken tijdens je slaap, dan is de kans groot dat je bedwantsen in je slaapkamer hebt. Ben jij op vakantie geweest? Heb je mensen te logeren gehad? Dan is de kans groot dat het huis is besmet met bedwantsen die zijn meegekomen. bedwantsen bestrijden laat je over aan een professionele ongediertebestrijder in de regio. 

plekken in je slaapkamer: randen, vouwen en kieren, maar ook wandcontactdozen en lijsten van foto’s en schilderijen. Als er bedwantsen in de slaapkamer zijn, dan zie je daar bedwantseneitjes en velletjes van de vervellingen van bedwantsen. Op witte lakens zie je roodbruine stipjes ter hoogte van je benen. Zie je drie rode bultjes op jouw lichaam? Dan zijn dat meestal bedwantsenbeten. Beten van een bedwants jeuken heviger en langer dan muggenbulten. bedwantsen bestrijden laat je over aan een professionele ongediertebestrijder in de regio. 

bedwantsen niet zelf bestrijden
Probeer bedwantsen niet zelf te bestrijden. Ze worden snel resistent en de bestrijdingsmiddelen die door particulieren worden gebruikt, kennen ernstige bijwerkingen voor de gezondheid (bron: RIVM). bedwantsen bestrijden laat je over aan een professionele ongediertebestrijder in de regio.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Je kunt niet voorkomen dat bedwantsen jou bijten. Slapen met het licht aan helpt niet. Jezelf insmeren met een insectenwerend middel helpt ook niet. Bedwantsen trekken zich daar niets van aan. Het enige dat helpt, is een professioneel bestrijdingsmiddel dat alleen de erkende ongediertebestrijdingsbedrijven mogen gebruiken. Dit middel zorgt dat de bedwantsen worden gedood tijdens je slaap. Zelf merk je daar niets van. De plaag verdwijnt snel met een professionele bestrijdingsmethode. Schakel dus direct een ongediertebestrijder in. Doe gratis een offerteaanvraag.

Bestrijd nooit zelf bedwantsen. Ze zijn resistent geworden tegen de meeste bestrijdingsmiddelen (bron: RIVM). Probeer geen spullen te verplaatsen uit een door bedwantsen besmette omgeving.

Rode vlekken in je huid, verschrikkelijke jeuk en onverklaarbare bloedvlekjes in bed. Je hebt last van een bedwantsenplaag. Maar zelf bestrijden lukt niet. Waarom lukt het niet? Om bedwantsen te bestrijden, wordt het hele huis overhoop gehaald en alles wordt in de was gedaan. Zo geef je bedwantsen de kans om zich door het hele huis te verspreiden. De bestrijdingsmiddelen werken ook niet. Vaak zijn het oude middelen, waar bedwantsen resistent voor zijn geworden en die ook nog eens schadelijk zijn voor de gezondheid. En niet alle plaatsen worden aangepakt. Bedwantsen bestrijden laat je over aan een professionele ongediertebestrijder in de regio.

In Engeland staan ze bekend als ‘bedbugs.’ In Nederland noemen wij ze bedwantsen. De ‘Cimex lectularius.’ Veel mensen noemen ze wandluizen of bedluizen, maar bedwantsen zijn een wantsensoort, het zijn dus geen luizen. Na elke bloedmaaltijd gaan bedwantsen naar hun schuilplaats in wandcontactdozen, fotolijsten, of kieren in je bed om eitjes te leggen. Minstens tien per dag. Na zes weken zijn de nimfen volwassen en geslachtsrijp, maar ook de nimfen drinken bloed.

Bedwantsenplagen komen steeds vaker voor, doordat ze meereizen met reizigers. De bedwantsen zijn immuun geworden tegen veel soorten bestrijdingsmiddelen. Om die reden moet je bedwantsen laten bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. Schakel dus direct een ongediertebestrijder in. 

Bedwantsen zijn roodbruin en hebben een plat ovaal lichaam. Ze zijn tussen de vijf en dertien millimeter lang. Als ze bloed hebben gezogen zijn ze donker van kleur. De bedwants drinkt alleen mensenbloed. De bedwants neemt zijn tijd en drinkt ongeveer tien minuten van je bloed. Daar merk jij al die tijd niets van, totdat je wakker wordt van de jeuk. Bij het opzuigen van het bloed worden de bedwantsen drie keer zo groot. Laat bedwantsen bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. Schakel direct een ongediertebestrijder in. 

Bedwantsenbeten zijn eenvoudig te herkennen: ze jeuken heel erg en het zijn er meestal drie op een rijtje. bedwantsen bijten meerdere keren achter elkaar. Soms veroorzaakt dit een allergische reactie met een rode, jeukende uitslag over je hele lichaam en blaasjes op de plekken waar je gebeten bent. Heb je last van bedwantsenbeten? Dan is er vaak al sprake van een bedwantsenplaag. Schakel direct een ongediertebestrijder in.

Bedwantsen leven vooral in je slaapkamer. Ze zijn ‘s nachts actief en gaan opzoek naar een bloedmaaltijd. Ze worden alleen aangetrokken door mensen en komen af op de lichaamswarmte die jij uitstraalt en het koolzuurgas in je adem. Met hun snuit bijten ze meerdere keren en zuigen jouw bloed op.

Verplaats geen spullen naar andere ruimtes in het huis, ook niet naar de wasmachine. Het probleem verspreid zich anders. Ga liever ook niet uit logeren. Schakel direct een ongediertebestrijder in. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

De bestrijding van bedwantsen laat je het beste over aan een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf. Deze vakmensen hebben de benodigde kennis en ervaring om de bedwantsen effectief te bestrijden. De besmette kamer en het bed worden volledig behandeld met een langwerkend middel, dat niet schadelijk is voor jouw gezondheid.

Offerteformulier