24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Kever bestrijden

Je wilt de kever bestrijden: hoe pak je dat zelf aan? Met een aantal tips en adviezen pak je het goed en grondig aan. Het is namelijk belangrijk dat je er op tijd bij bent. Dat geldt voor in huis en voor in de tuin, bijvoorbeeld in de lavendel. Dus wil je bijvoorbeeld zwarte kevers bestrijden? Wij leggen je uit hoe je dat doet. Of je kunt onze hulp inschakelen natuurlijk, als je zoekt naar de professionele bestrijding van dit ongedierte.

Wij hebben ervaring met hoe je kevers moet bestrijden, zowel in huis als op het gras en op andere plekken in de tuin. Dus heb je er last van op het gazon of merk je dat ze door het huis lopen? Wij leggen je uit waar kevers op afkomen. En belangrijker nog, we leggen je uit hoe je er weer vanaf komt als je er last  van hebt.

Doe het zelf aanpak

Je kunt zelf de kever bestrijden. Hoe je dat doet hangt af van waar je precies last van hebt. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat kevers in huis op een andere manier bestreden moeten worden dan wanneer ze in de tuin lopen of in je kleding zitten. De verschillende soorten kevers kunnen namelijk materialen in en om het huis, planten in de tuin of bijvoorbeeld textiel aantasten.

Dus wil je kevers bestrijden die textiel aanpassen? Het gaat bijvoorbeeld om de tapijtkever of de museumkever. Als je last hebt van een plaag kun je aangetaste kleding of ander textiel wassen op 60 graden. Andersom kun je het invriezen op -20 graden. En helpt dat allemaal niet? Hang de kleding dan een dag in de zon. De beestjes vallen eruit en zullen geen eitjes leggen. Eventuele larven zullen sterven, en dus niet meer uitkomen.

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Wil je kevers bestrijden in huis? Met name larven die hout eten zijn lastig te bestrijden. Ze zitten diep in het hout, waardoor je er bijna niet bij kan komen. Alleen met bijvoorbeeld brandgevaarlijke middelen krijg je het voor elkaar om ze te bestrijden. Dat brengt weer heel andere risico’s met zich mee, door de licht ontvlambaarheid.

Heb je het idee dat er larven van kevers in houtconstructies zitten? Dan is het verstandig om professionele bestrijders in te schakelen. Je hebt dan de beste kans om die te laten verwijderen, zodat je er geen last meer van hebt.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Kevers bestrijden in huis

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Gaat het om kevers in de tuin die je wilt bestrijden? Ontdek waar ze precies op afkomen, zoals op de lavendel of op het gras van het gazon. Probeer dit voor te behandelen, op een manier dat kevers er niet meer naar op zoek gaan. Je zou andersom kunnen proberen om de kever rechtstreeks te behandelen, bijvoorbeeld met een spray waar de insecten niet tegen kunnen.

Wil je kever in de lavendel bestrijden? Het is misschien verleidelijk om gif in te zetten. Houd er dan wel rekening mee dat dit ook de planten aan kan tasten. Het is in plaats daarvan een beter idee om aaltjes te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat de kleine beestjes de larven op zullen eten. Als de larven verdwijnen betekent dit op termijn dat je veel minder last zal hebben van de kevers. Of dat je hier zelfs helemaal vanaf kunt komen, zonder dat je gebruik hoeft te maken van schadelijke materialen.

Wil je zwarte kevers bestrijden? Het is belangrijk om dat op een natuurlijke manier te doen. Je voorkomt op die manier dat je schadelijke middelen gebruikt. Bovendien kun je daar een boete voor krijgen, omdat de bestrijding in veel gevallen niet is toegestaan.

Kevers hoeven niet per sé schadelijk te zijn. Dat is wel het geval als het bijvoorbeeld gaat om houtvretende larven. In dat geval tasten ze het hout aan, waardoor zelfs constructies kunnen verzwakken. Op een vergelijkbare manier is het vervelend als kevers kleding en textiel aantasten of als ze in de tuin tot problemen leiden. Het is in dat geval belangrijk om er op tijd bij te zijn. Voorkom dat de larven uit kunnen komen, om de volgende generatie van de kevers voor te zijn.

Twijfel je tussen een kever en een tor? Dit zijn dezelfde beestjes, er bestaat geen verschil. Sterker nog, zelfs een lieveheersbeestje is eigelijk een kever, en dus een tor.

De meest schadelijke soorten zijn degene die larven hebben die hout vreten. Een goed voorbeeld daarvan is de boktor. Het is een type kever dat zich niet vaak laat zien, maar dat wel tot grote problemen kan leiden.

Wil je een keverplaag voorkomen? Probeer het aan het hout, de planten of aan textiel te zien dat er kevers aanwezig zijn. En bestrijd ze zo snel mogelijk, om te voorkomen dat ze hun kans kunnen grijpen om meer larven te leggen. Zodra ze dat doen neemt het probleem snel in omvang toe, dus kun je dat eigenlijk alleen nog professioneel laten bestrijden.

Wil je de kever laten verjagen of die effectief bestrijden? Dat is precies waar we professioneel goed in zijn. Wij zoeken uit waar de kevers vandaan komen. Vervolgens bestrijden we de kever, zodat je daar geen last meer van hebt.

 • Overal in Nederland
 • Particulier en zakelijk
 • Supersnel van ongedierte af
 • Hoe herken ik een keverplaag?
  De kevers zelf zie je over het algemeen niet. In plaats daarvan zie je dat ze het hout aanvreten, dat ze textiel aanvreten of dat ze hun sporen nalaten in de tuin.
 • Is een kever gevaarlijk? 
  Een kever is op zich niet gevaarlijk, maar kan wel bijten. Het gaat vooral om de schade die ze in en om het huis aanrichten.
 • Wat kun je doen tegen kevers in huis?
  Heb je last van kevers in huis of wil je dat voorkomen? Sluit ramen en deuren. Breng geen besmet hout naar binnen en bestrijd de kevers in de tuin met aaltjes.

Offerteformulier