24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Mieren bestrijden

Tijdens de winter heb je er weinig last van, maar op warme dagen krijg je al gauw overlast van mieren. Als het mierennest zich opwarmt, gaan de mieren voedsel verzamelen. Ze beschermen bladluizen die schadelijk zijn voor onze bloemen en planten in de tuin, ze zorgen voor verzakkingen van terrassen en ze verpesten voedsel doordat ze ziektedrager zijn. Mieren bestrijden kan lastig zijn. Mieren bestrijden kan een lastige klus zijn, zeker als je niet weet hoe ze jouw bedrijfspand of woning binnenkomen. Sommige mieren bijten en mieren kunnen ziekten verspreiden. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren, maar ook de nesten en koninginnen.

Zelf mieren bestrijden

Zelf mieren bestrijden is niet effectief. De bestrijdingsmethodes die beschikbaar zijn voor particulieren komen niet diep genoeg in het mierennest, waardoor de overlast slechts tijdelijk verdwijnt. Er zijn zeer grote mierenvolken en er zijn ook mierensoorten die om een snelle, zeer specifieke bestrijding vragen, zoals: de faraomier, die ziektes overbrengt op voedsel, omdat hij zich voedt met vlees en bloed. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Faraomieren zijn zeer ernstige plaagdieren, die in hele huizenblokken en in ziekenhuizen een ernstig gezondheidsrisico vormen. Ze zijn in staat zich razendsnel te vermenigvuldigen en bestrijding met pesticiden is niet mogelijk. Ongediertebestrijders hebben een specifieke methode om dit soort mierenplagen effectief aan te pakken. Schakel direct een professionele ongediertebestrijder in om snelle verspreiding te voorkomen. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Wacht niet te lang met professioneel mieren bestrijden, want de verspreiding van de mierenplaag kan overgaan op naastgelegen bedrijfspanden en woningen. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio. 

Professioneel mieren bestrijden

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Een mierenplaag kan voor veel overlast zorgen in onder andere horecabedrijven. Mieren in restaurants besmetten etenswaren en mieren die over eettafels lopen, jagen al gauw klanten weg. Er zijn mierensoorten die niet te bestrijden zijn met een mierenlokdoosje en huismiddeltjes. Laat de bestrijdingsspecialist daarom een mierenbestrijdingsplan maken voor de mierensoort die overlast veroorzaakt. De meest voorkomende mierenplaag in Nederland wordt veroorzaakt door de wegmier. Deze bouwt zijn mierennesten buiten de deur. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Er zijn mieren die hun mierennesten bouwen in het isolatiemateriaal van onze daken of muren. Deze mieren die we boommieren noemen houden van vocht en als er dus sprake is van de aanwezigheid van boommieren, dan is er ook een vochtprobleem dat moet worden aangepakt. Naast de boommieren zijn er ook schaduwmieren en houtmieren, die ook leven van door vocht aangetast hout en isolatiemateriaal, waar ze nesten van maken in onder andere kruipruimtes, plafonds en spouwen. Deze mieren komen meestal binnen via scheurtjes in de binnenmuren, op plekken waar bijvoorbeeld leidingen door de muur komen.

Ook is het mogelijk dat mierennesten van dit soort mieren zich in rottende kozijnen bevinden. Wacht niet te lang met professioneel mieren bestrijden, want de verspreiding van de mierenplaag kan overgaan op naastgelegen bedrijfspanden en woningen. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Mieren in huis of in een bedrijfspand veroorzaken een mogelijk brandgevaar als zij zich bevinden in de meterkast. Ze eten van het isolatiemateriaal op elektrische bedrading en krijgen een schok. Doordat mieren een schok krijgen, gaan zij vloeistof uitscheiden, waar zij andere mieren mee lokken. Deze mieren krijgen ook weer een schok en scheiden meer vloeistof uit. Het vocht dat de mieren uitscheiden zorgt voor kortsluiting, wat brand kan veroorzaken. Vergelijk snel de offertes van ongediertebestrijders in de regio.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Er zijn ook zeer ernstige mierenplagen, veroorzaakt door de faraomier. Deze kleine mier verspreidt zich zeer snel en kan ziektes overbrengen, omdat hij zich voedt met bloed en vlees. Schakel bij een mierenplaag altijd tijdig de hulp in van een ongediertebestrijdingsbedrijf en zorg dat de mierennesten niet meer terugkomen. 

Heb je overlast van mieren in huis? Ernstige overlast is voor een particulier lastig te voorkomen. Mieren zijn fascinerend en irritant tegelijk. Toch is overlast van mieren helaas niet zo onschuldig als dat het lijkt. Sommige mieren zijn ziektedragers, anderen besmetten hele huizenblokken, waardoor bestrijding haast onmogelijk is. Mieren eten van isolatiemateriaal en hout, ze besmetten voedsel, vernielen planten, veroorzaken gele plekken in gazons, ze bijten en steken en ze zorgen voor verzakkingen van terraspaden, wat weer kan zorgen voor verzakkingen bij afvoerleidingen die de toegang tot de woning mogelijk maken voor ernstigere ongediertesoorten, zoals: muizen en ratten.

Vaak gaat het om meerdere soorten mieren en heb je een bestrijdingsplan nodig voor een specifieke aanpak van alle soorten mieren waar je in huis en om het huis last van hebt. Loop geen onnodige kosten op door nutteloze middelen voor particulieren te gebruiken en wacht niet met het laten bestrijden van de overlast. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies.

Het zelf bestrijden van mieren in huis is niet aan te raden. Je moet namelijk weten waar de mieren vandaan komen en je moet het mierennest diep in de grond en heel breed zien te verdelgen. Voor particulieren is dat niet goed te doen. Vaak zijn de effecten van gif, heet water en brandende brandstoffen maar tijdelijk. Al gauw komen de mieren terug. Ook het weren van mieren, zodat ze je huis niet meer in komen, is praktisch niet mogelijk. Poeders verdwijnen na een regenbui en mieren vinden al heel gauw een andere route naar binnen. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mierennesten in huis worden gemaakt van nat hout en isolatiemateriaal. Het zijn grijze nesten die je vaak ziet op vlieringen en in kruipruimtes. In veel gevallen is er niet alleen een structureel probleem op locatie, maar ook een probleem met vocht. Een deskundige ongediertebestrijder kan hiernaar kijken en geeft advies over een effectieve aanpak van de mieren en van de problemen met het hout en het isolatiemateriaal in huis. Voorkom gevaarlijke situaties en hoge kosten van grote schade aan huis. Met een vochtprobleem in huis loop je ook het risico op andere ongedierteplagen. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies. Doe gratis een offerteaanvraag.

Het is mogelijk om met de ongediertebestrijder een plan van aanpak af te spreken voor jouw huis en voor de huizen van buren. Hierdoor laat je de bestrijding over aan 1 ongediertebestrijdingsbedrijf, waardoor het bestrijdingsplan en de beheersing van de mieren in de wijk beter zal worden opgevolgd en in veel gevallen ook goedkoper zal uitpakken. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies. Doe gratis een offerteaanvraag.

Het zelf verdelgen van mieren met gif, vuur en kokend water werkt niet of slechts zeer tijdelijk. Het komt niet in de grond, diep in het mierennest terecht en meestal is de verdelgingszone niet groot genoeg. Als de verspreiding extreem is, dan is een snelle effectieve verdelging zelfs haast onmogelijk en moet de mierenplaag vakkundig worden beheerst.

Soms is er sprake van meerdere soorten mieren die naast elkaar leven, wat de verdelging van de mieren nog moeilijker maakt. Voorkom een extreem grote mierenplaag, door op tijd een ongediertebestrijder in te schakelen. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen. 

Steekmieren hebben een angel, waarmee ze mensen steken. Mierensteken zijn irritant, omdat er zich veel steekmieren in een gebied bevinden. Steekmieren kom je tegen op mosrijke plaatsen.

Kale plekken in het gazon worden veroorzaakt door gele weidemieren. Gewone bestrijdingsmiddelen helpen niet tegen de weidemieren. Het is noodzakelijk om een ongediertebestrijder in te schakelen om de mieren te verdelgen. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Er zijn mierensoorten die ontzettend lastig zijn om te bestrijden. De faraomier bijvoorbeeld. Deze kleine exoot eet van vleesproducten en bloed en is hierdoor een gevaarlijke ziekteverspreider die uitsluitend in huis leeft. Het bestrijden van deze typische huismier is voor een particulier niet goed mogelijk. Bestrijden met gif werkt vaak niet. Vaak moet worden overgegaan tot beheersing van het probleem. Heb je veel last van mieren in huis? Laat dan onmiddellijk de soort vaststellen door een ongediertebestrijder. 

Een paar mieren over het aanrecht en in kasten is niet fris. Maar de overlast kan veel erger worden: mierennesten worden vaak in huis gemaakt op vochtige plekken, zoals kruipruimtes. Daar eten mieren van hout en isolatiemateriaal, waar ze de mierennesten van maken. De mieren laten om het huis ook de tegels verzakken, omdat ze zand onder de tegels vandaan halen. Dat zorgt voor gevaarlijke situaties, omdat mensen struikelen over de paden, maar ook omdat de verzakkingen zorgen voor wateroverlast, vuilophoping van gladde modder met bladeren en openingen langs de muur waar ratten door naar binnen kunnen kruipen.

Mieren zorgen ook dat een gezellig samenzijn in de tuin ruw wordt verstoord, doordat ze bijten en steken en drinken en voedsel besmetten. Ook beschermen en verspreiden ze schadelijke bladluizen die bloemen en planten aantasten. Daarbij zorgen kleine mieren voor grote gele plekken in het gazon. De aanpak van mieren in en om het huis laat je het liefst over aan een professionele bestrijder. Kies zelf een ongediertebestrijder in de regio voor het aanpakken van overlast veroorzaakt door mieren in huis en laat problemen vakkundig aanpakken met een goed advies.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Effectief mieren verdelgen is lastig. Een mierenkolonie bestaat uit duizenden mieren en is goed bestand tegen extreme omstandigheden en tegenslagen. Wat je ook doet, de mieren blijven het bedrijfspand of de woning binnenkomen. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen. Doe gratis een offerteaanvraag.

Voorraden worden verpest, keukens sluiten, tegels verzakken, terrasbezoekers blijven weg, mensen in ziekenhuizen worden ernstig ziek en bij elkaar komen in tuin en park wordt ruw verstoord door bijtende mieren. Mieren verdelgen is voor bedrijven en soms ook voor particulieren noodzakelijk. Sommige mierenvolken zijn in staat om zich razendsnel te verspreiden over hele huizenblokken wanneer de mieren niet tijdig worden verdelgd. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelen ook de nesten en koninginnen. Doe gratis een offerteaanvraag.

Er zijn tientallen mierensoorten die overlast geven, onder andere: Argentijnse mieren, wegmieren, plaagmieren, zwarte zaadmieren, Atlantische dwergschubmieren en dikkopmieren. Bij een mierenplaag schakel je experts in voor het verdelgen van mieren. Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vliegende mieren zijn irritant, maar ze zijn maar tijdelijk aanwezig. Vaak met drukkend weer. Meestal gaat het om wegmieren die slechts een paar uur vleugels hebben. De werksters jagen de gevleugelde mieren het nest uit om ze te laten paren. Na het paren verdwijnen de vleugels. Op dat moment gaan de jonge koninginnen op zoek naar plaatsen om nieuwe mierennesten te bouwen.

Ongediertebestrijders verdelgen niet alleen de zichtbare mieren boven de grond, maar ze verdelgen ook de nesten en koninginnen diep in de grond. Ook zorgen ze voor de verdelging van mieren in de volledige zone waarin de mieren zich bevinden. Voorkom de verspreiding van de mierenplaag naar aangelegen panden en terreinen. Schakel direct een verdelger in voor het verdelgen van mieren. Doe gratis een offerteaanvraag.

Offerteformulier