24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Mollen bestrijden

Last van mollen in de tuin? Mollen in tuinen en gazons zijn een plaag door de schade die ze aanrichten bij het graven van tunnels. Het aangezicht wordt verstoord, maar het zorgt er ook voor dat mensen kunnen struikelen en hun enkels breken in de kuilen. Mollen vermenigvuldigen zich snel, dus er is al gauw sprake van een mollenplaag. De molshopen en molrichels vernielen gazons en bloembedden. En de mollen beschadigen de wortels van jonge planten en brengen stenen omhoog. Mollen bestrijden zodat ze niet snel weer terugkomen, is een lastig karwei. Vaak werken de particuliere bestrijdingsmethodes niet. Ultrasoon geluid werkt bijvoorbeeld niet in de grond, waar de mollen leven. Het is niet goed mogelijk om zelf mollen blijvend te weren van een terrein. Vertrouw voor het mollen vangen op een ongediertebestrijder in uit de regio. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en vangt de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden?

Bestrijden mollenplaag

Een mollenprobleem wordt al snel een mollenplaag. Mollenplagen veroorzaken grote schade, zelfs op plekken waar er betegeling of grind ligt. Mollen werpen per nest 7 jongen, die elk een eigen netwerk aan mollengangen graven met een graafsnelheid van 4 kilometer per uur. Ze zijn het hele jaar door actief. Mollenplagen zien we het vaakst in de herfst en in het voorjaar. Vertrouw voor het vangen van mollen op een ongediertebestrijder in uit de regio. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Doe gratis een offerteaanvraag.

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Mollen verjagen of mollen bestrijden is niet mogelijk. De mollengangen volstoppen met glasscherven, bijtende stoffen, stinkende stoffen en peper werkt niet. Mollen graven er gewoon omheen, met extra schade tot gevolg. Mollenverjagers met ultrasoon geluid werkt ook niet, want de mollen leven ondergronds, waar het geluid niet komt. Daarnaast is het gebruik van apparaten die een hoge pieptoon uitstoten vaak niet toegestaan in de bebouwde kom. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mollenbestrijding zelf doen

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Een mollenprobleem zie je vaak direct. Je ziet een molshoop in het bloemperk, in het gazon, of aan de rand van de tuin in een grindrichel als er tegels liggen. Soms is het probleem in de eerste instantie verborgen, want mollen kunnen hun molshopen ook maken op plekken waar bijvoorbeeld bouwzeil ligt, of waar spullen staan. Een mollenprobleem is vaak groter dan het lijkt en je ziet snel meerdere molshopen of ‘mollenrichels’ ontstaan door het graven van tunnels. Mollen komen overal voor. Zelfs in betegelde tuinen. Een mol is heel sterk en is in staat om tegels, grind en stenen te verplaatsen. Molshopen kunnen dus ook ontstaan in betegelde tuinen. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Doe gratis een offerteaanvraag. 

Mollen graven tijdens hun zoektochten naar wormen en andere insecten veel ondiepe tunnels, net onder de oppervlakte. In de tuin, dijk, weide, of akker zie je verhoogde richels verschijnen: de mollenrichels. Ze graven ook diepe tunnels tot 40 cm onder de grond. Dit soort mollengangen zijn niet zichtbaar, maar ze veroorzaken molshopen waar mollen de grond omhoog werken. Mollen eten veel soorten nuttige insecten, voornamelijk wormen. Dat maakt de grond arm aan wormen, wat de beluchting van de grond in gevaar brengt. Dit is slecht voor de bloemen en planten. Gewassen en jonge aanwas van planten hebben ook last van mollen, omdat mollen tijdens het graven van mollengangen de wortels, jonge planten en bollen vernielen. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mollen komen bijna nooit boven de grond en zijn in de nacht actief. De kans dat je er een ziet is erg klein. Mocht je een levende mol tegenkomen, dan moet je er goed op bedacht zijn dat ze sterke tanden hebben waar ze mee bijten. Mollen zijn dus gevaarlijk om zelf te vangen. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. Wil je mollen bestrijden? Doe gratis een offerteaanvraag.

Ziet je tuin, of het aanzicht van de bedrijfsgevel er niet meer uit door de aanwezigheid van mollen? Heb je last van mollen die gewassen in akkers en moestuinen beschadigen en die de vruchtbare grond arm maken? Een mollenplaag richt veel schade aan, omdat mollen tunnels graven, molshopen leggen en nuttige insecten eten. Mollen vangen lijkt dan de oplossing, maar het is geen blijvende oplossing tegen overlast van mollen. Mollen vermenigvuldigen zich snel en er is al gauw sprake van een mollenplaag. Zorg dat je snel in contact komt met een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in de regio die jou kan adviseren over verantwoord mollen vangen en, als het nodig is, mollen bestrijden. Doe gratis een offerteaanvraag.

Mollen beschadigen de wortels van jonge planten en brengen stenen omhoog. Zelf mollen vangen is niet mogelijk. Ook de mollengangen volstoppen met obstakels werkt niet. Mollen graven er gewoon omheen, wat extra schade tot gevolg heeft. Ook mollen verjagen met ultrasoon geluid werkt niet goed. Ultrasone apparaten werken niet ondergronds en beschermen niet het volledige terrein. In het beste geval verjaag je de mollen van de ene plek naar de andere plek op het terrein. Dat is geen goede, blijvende oplossing voor een mollenprobleem. Laat mollen vangen door een ervaren ongediertebestrijder.

Mollen zijn het hele jaar actief en veroorzaken grote schade, ook op plekken waar betegeling en grind ligt. Vertrouw voor het vangen van mollen op een ongediertebestrijder in uit de regio. De bestrijdingstechnicus van een ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan voor jouw specifieke situatie. De ongediertebestrijder vangt de mollen op een passende effectieve methode.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mollen komen bijna nooit boven de grond en zijn in de nacht actief. Mollen vangen is gevaarlijk, omdat mollen sterke tanden hebben waar ze mee bijten, zodra je ze aanraakt. Mollen graven naar wormen net onder de oppervlakte. Het mollenprobleem is vaak groter dan het lijkt. Mollen beperken zich niet tot jouw tuin. Vaak vind je de molshopen ook in schuttingranden, stegen en omringende tuinen. Een mol is sterk en kan tegels en stenen met gemak verplaatsen, dus ook als een tuin geen gazon of bloemperk heeft, kunnen er mollen aanwezig zijn. Als je een mol ziet lopen, dan zitten er meer onder de grond.

Een nest mollen bevat vaak 7 mollen, die allemaal al heel snel hun eigen gangen graven. Grote schade is het gevolg. Jonge planten en platen in de moestuin gaan dood, want mollen beschadigen de wortels en bollen. Er ontstaan mollenrichels en molshopen, die het aanzien verpesten. Mollen vangen is op akkers en in moestuinen noodzakelijk, maar vaak niet afdoende. Mollen zijn plaagdieren en vaak zijn meer ingrijpende maatregelen nodig die het hele terrein blijvend beschermen. De bestrijdingstechnicus bij het ongediertebestrijdingsbedrijf analyseert het mollenprobleem en maakt een bestrijdingsplan, waarmee de mollen blijvend worden verdreven, gevangen en, als dat nodig is, gedood. De ongediertebestrijder vangt de mollen op een passende effectieve methode.

Offerteformulier