24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Motten bestrijden

Gaten in je trouwjurk of in je lievelingsdeken. Daar moet je toch niet aan denken? Motten in huis zorgen voor lelijke schade aan kleding, tapijt en andere materialen. Zie je gaten in kleding? Of kleine witte wormpjes (larven) in huis, op de muren, achter fotolijsten en lampen, of op andere plekken in huis? Of zie je al de zijden cocons? Ervaren bestrijdingstechnici beschikken over krachtige insecticiden om verantwoord motten in huis te bestrijden, zonder dat er schade ontstaat aan de gezondheid, voorraden, of objecten in de omgeving. Vergelijk snel ongediertebestrijders in de regio.

 Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Motten vaak in slaapkamer

Je kunt niet goed voorkomen dat motten door een open raam of deur naar binnen komen. Motten vliegen naar licht toe. Binnen leggen ze motteneitjes op donkere plaatsen. Motten in huis vind je vaak in logeerkamers, onder bedden en in kasten. Ook zijn motten vaak op zolders te vinden, omdat onder andere vogelnesten veel motten aantrekken. Vergelijk snel ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een gratis offerteaanvraag.

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Zie je een mot vliegen? Dan zijn er al motteneitjes gelegd. Uit die motteneitjes komen iedere maand 100 hongerige mottenlarven per mot. Kleding, stoffen en tapijt zijn niet meer veilig voor de motten in huis. Ook producten van leer zijn niet veilig voor de motten. Vergelijk snel ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een gratis offerteaanvraag.

Mottenlarven in huis

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Is er een mottenplaag in huis? Dat kun je testen: veeg het stof van de plek waar de motten wonen op een vel wit papier. Bij een mottenplaag zie je al snel op een wit papier de afvalproducten van de mottenlarven liggen. Vergelijk snel ongediertebestrijders in de regio.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Hoe herken ik motten in huis?

  • Levende of dode motten
  • Huidschilfers van motten
  • Fijne witte spinsels (webben)
  • Aanwezigheid samengeklonterd materiaal
  • Vraatsporen, bijvoorbeeld gaten

Kleermotlarven, pelsmotlarven en bruine huismotlarven veroorzaken allemaal gaten in kleding en dierlijke materialen, zoals: veren en leer. De witkopmot eet voornamelijk voedselproducten, zoals: granen en peulvruchten granen, noten, gedroogd fruit, oliezaden en lijnkoeken tabak. Professionele ongediertebestrijders gebruiken een breed assortiment aan lokmiddelen voor de detectie en bestrijding van motten en andere voorraadinsecten, bijvoorbeeld professionele lokvallen die werken met feromonen. Om mottensoorten nauwkeurig te identificeren is een inspectie door de bestrijdingstechnicus nodig. Wil je motten in huis of in een onderneming laten bestrijden? Doe direct een gratis offerteaanvraag.

Motten eten elk soort plantaardig en dierlijk materiaal. Schadelijke motten vormen een bedreiging voor voorraden kleding, tapijten en leer. Ze beschadigen machines, waardevolle kunstobjecten en er zijn ook zogenaamde ‘voedselmotten’ die voedingsmiddelen besmetten. Het bestrijden van een mottenplaag is voor een ondernemer ontzettend belangrijk. Een mottenplaag kan ervoor zorgen dat een bedrijf niet meer voldoet aan de wetgeving, daar waar het gaat om hygiëne en transport over de grens. Direct handelen is dus noodzaak. Vergelijk snel ongediertebestrijders in de regio. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Mottenballen zijn verboden. Ze bevatten de schadelijke stoffen naftaleen, kamfer en dichloorbenzeen, die geleidelijk vrijkomen in de lucht. Insectensprays zijn chemische middelen die kleding, objecten en consumptieproducten beschadigen. Zorg voor een verantwoorde bestrijding van motten in huis en in je bedrijf. Vergelijk ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een gratis offerteaanvraag.

Offerteformulier