24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Muggen bestrijden

Muggen bestrijden is noodzakelijk bij een grote muggenplaag of bij meerdere muggenplagen die meestal ontstaan na enkele periodes van veel regenval. Maar ook in de winter kunnen muggen voor overlast zorgen. Muggen overwinteren vaak binnen in de warme, waardoor ze ook binnen in huis of in een bedrijfspand het hele jaar door kunnen steken. Om de overlast van een muggenprobleem te bestrijden is professionele ongediertebestrijding nodig. Zeker als de klanten van jouw onderneming last hebben van de muggen. De ongediertebestrijder gebruikt op verantwoorde wijze krachtige insecticiden. De bestrijdingstechnicus heeft daarbij oog voor de omgeving en weet, zonder veel ongemak voor de omgeving te veroorzaken, de muggen op effectieve wijze te bestrijden. Het ongediertebedrijf analyseert het probleem en stelt vast om welke muggensoorten het gaat. Vervolgens maakt de ongediertebestrijder een bestrijdingsplan om muggen te bestrijden. Kies voor een bestrijdingstechnicus in de regio.

Muggenplagen

Er zijn ruim 25 verschillende soorten muggen die in Nederland overlast geven. Meestal in de zomer, maar de wijfjes van de mug overwinteren graag binnen in bedrijfspanden, schuren of woningen, waardoor je het hele jaar door last hebt van muggen die mensen steken. Het wijfje van de mug legt ruim 100 muggeneitjes. Een muggenplaag is dan ook zo ontstaan. Alle muggenwijfjes moeten bloed zuigen om muggeneitjes te leggen. Het steken van de muggen is dus noodzakelijk. Hoeveel last je hebt van de muggenbeten, dat hangt af van het soort mug, maar ook van het soort muggencultuur waar je mee te maken hebt. Door gewenning zal een muggensoort in de omgeving waar je leeft, van muggen die jou al vaker hebben gestoken, vaak minder jeuk veroorzaken dan een mug uit een nieuwe muggencultuur. Ook kan het steken van de mug allergische reacties veroorzaken, zeker bij kinderen, en in extreme gevallen zelfs ernstige ziektes. Geen enkele bescherming tegen muggen is 100% effectief Om het muggenprobleem op te lossen stelt de ongediertebestrijder na een grondige analyse van het muggenprobleem een bestrijdingsplan op. Kies voor een bestrijdingstechnicus in de regio.

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Muggen zijn irritant, vanwege het gezoem in je oren als je slaapt en natuurlijk vanwege de jeukende, rode bulten die zij veroorzaken door hun muggenbeten. De zwelling en jeuk is een reactie van het menselijk lichaam op de eiwitten in het speeksel van de mug. Hoe zwaar je last hebt van een muggenbeet, dat hangt af van hoe zwaar het lichaam op muggenbeten van die specifieke muggen reageren. Soms is de zwelling zo erg, dat je hierdoor in het bewegen beperkt wordt. In extreme gevallen maken de steken van muggen het op een normale manier dagelijks functioneren onmogelijk. Ook in de winter kan je worden gestoken. Om het muggenprobleem op te lossen stelt de ongediertebestrijder na een grondige analyse van het muggenprobleem een bestrijdingsplan op. Om het muggenprobleem op te lossen stelt de ongediertebestrijder na een grondige analyse van het muggenprobleem een bestrijdingsplan op. Kies voor een bestrijdingstechnicus in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Muggenbestrijding zelf doen

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Duizenden soorten muggen zijn bloedzuigers. De bekendste mug die gevaarlijk is voor mensen, dat is de malariamug. Deze soort komt in Nederland niet voor. De tijgermug is echter een exoot die wel in Nederland kan worden aangetroffen. De exotische steekmuggen, zoals de Aziatische tijgermug, ‘Aedes albopictus,’ moet door een ongediertebestrijder worden bestreden. Deze steekmug moet in de hele omgeving worden bestreden en waar nodig moeten broedplaatsen worden verwijderd. De bestrijding van exoten is nodig om de verspreiding van ziektes als Chikungunya en Dengue in Nederland te voorkomen. Om het muggenprobleem op te lossen stelt de ongediertebestrijder na een grondige analyse de muggensoort vast. Kies voor een bestrijdingstechnicus in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Als je overlast hebt van muggen, dan wit je dit snel opgelost hebben. Zeker als je als ondernemer klanten ontvangt en als je kleine kinderen hebt. Om het muggenprobleem op te lossen stelt de ongediertebestrijder na een grondige analyse de muggensoort vast. Kies voor een bestrijdingstechnicus in de regio. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Offerteformulier