24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Papiervisjes bestrijden

Het papiervisje is bezig met een opmars in Nederland. Door de steeds betere isolatie van woningen en bedrijfspanden, komen papiervisjesplagen ieder jaar vaker voor. Het zilveren papiervisje, of de ‘Ctenolepisma longicaudata,’’ lijkt daadwerkelijk op een klein zilveren visje. Het papiervisje eet stof en papier, waardoor we het ook wel het ‘boekenvisje’ noemen. Maar ook kleding en kleedjes van katoen zijn niet veilig. Het papiervisje zorgt voor kleine gaatjes in katoen. Papiervisjes bestrijden is lastig. Ze zijn vliegensvlug. Papiervisjes eten vezels en cellulose in organisch materiaal. Ze beschadigen kunst, geld, tijdschriften, administratieve stukken, verpakkingsmateriaal, boeken en andere materialen. Papiervisjes lijken op zilvervisjes en ovenvisjes, maar ze prefereren totaal verschillende leefomstandigheden. Om die reden is het voor het bestrijden noodzakelijk om deskundig vast te stellen om welk soort ongedierte het gaat. Wil je papiervisjes bestrijden? Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. 

Papierviesjesplaag bestrijden

Vrouwelijke papiervisjes leggen ongeveer 100 eitjes in hun leven. Ze worden ongeveer 2 jaar en kunnen erg lang zonder eten. Laat je ze met rust, dan doen zij zich graag te goed met oude foto’s, belangrijke documenten en literatuur. Voor bedrijven vormen ze dan ook een gevaarlijke papiervisjesplaag, die ondernemers al snel met een onverwachte, hoge kostenpost confronteert. Papiervisjes bestrijden? Papiervisjes lijken op zilvervisjes en ovenvisjes, maar voor het bestrijden van een papiervisjesplaag is het noodzakelijk om eerst deskundig vast te stellen of het inderdaad om papiervisjes gaat. De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Wil je papiervisjes bestrijden? Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Papiervisjes houden van warme leefomstandigheden. Om die reden zien we steeds vaker papiervisjesplagen in oude woningen, maar ook in nieuwbouwhuizen. Woningen zijn namelijk steeds beter geïsoleerd. In de woningen doen papiervisjes zich te goed met behang, tijdschriften, boeken, documenten en schilderwerk. Papiervisjes lijken op zilvervisjes en ovenvisjes. Wil je papiervisjes bestrijden? Papiervisjes bestrijden kan alleen als eerst vakkundig is vastgesteld of het inderdaad om papiervisjes gaat. De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Steeds vaker papiervisjesplaag

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Papiervisjes eten plantaardige cellulose. Ze eten letterlijk de letters uit boeken en belangrijke documenten. Ze eten ook stof en andere papiervisjes. Maar ook kleding is niet veilig voor papiervisjes. Het papiervisjes bestrijden is dan ook nodig om kleding van katoen te beschermen tegen gaatjes. De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Papiervisjes bestrijden? Doe direct een offerteaanvraag.

Papiervisjes bestrijden is noodzakelijk waar magazijnen worden gebruikt. De plaagdieren eten het karton, waardoor de dozen en verpakkingsmaterialen hun kracht verliezen en niet meer bruikbaar zijn. Ook particulieren hebben last van papiervisjes die in opslagplekken de verhuisdozen opeten. Papiervisjes bestrijden? De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

Woningen maken gebruik van goede isolatietechnieken. Het gevolg is dat de woningen steeds op een aangename temperatuur blijven, waar het papiervisje van houdt. Natuurlijke ventilatie van moderne woningen en bedrijfspanden is beperkt. Het aantal papiervisjesplagen stijgt dan ook in Nederland. De ongediertebestrijder analyseert de papiervisjesplaag en stelt een bestrijdingsplan op. Papiervisjes bestrijden? Vergelijk gratis offertes van ongediertebestrijders in de regio. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

 

Offerteformulier