24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Slakken bestrijden

Heb je last van een slakkenplaag? Het bestrijden van slakken moet met zorg gebeuren, om te voorkomen dat er schade wordt gedaan aan de bloemen en planten in de omgeving en aan dieren in de buurt. Slakken bestrijden laat je over aan een professionele ongediertebestrijder in de regio die jou hierin deskundig kan adviseren en die een verantwoord bestrijdingsplan voor je kan opzetten. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Doe een offerteaanvraag.

Slakken zijn ziektedragers van ernstige wormziektes

Slakken brengen gevaarlijke parasieten over, zoals: longworm en hartworm. Hartworm en andere wormziektes zijn dodelijk voor zoogdieren die slakken inslikken. Vooral honden en katten raken door het eten van slakken vaak geïnfecteerd door deze schadelijke parasieten. Maar ook particulier slakkengif is dodelijk voor onze huisdieren en voor wilde vogels. Laat de bestrijding van een slakkenplaag daarom over aan een specialist in ongediertebestrijding. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Naaktslakken en akkerslakken verwoesten in korte tijd de bloemen en planten in tuinen en complete gewassen. Naaktslakken en akkerslakken zijn een ware plaag voor agrarische land en tuinbouwbedrijven. Dit komt omdat naaktslakken en akkerslakken een voorkeur hebben voor jonge, verse blaadjes. Kroppen sla worden heel snel weggegeten. Er zijn echter ook slakken die een voorkeur hebben voor bollen en wortels. Slakken moeten in de agrarische sector met lokstoffen op grote schaal worden uitgevangen en verplaatst, of gevoerd aan dieren. In extreme gevallen moeten slakken door een ongediertebestrijdingsspecialist vakkundig worden gedood op een verantwoorde manier, die geen onnodige schade doet aan de omgeving. Slakkenbestrijding laat je over aan een ongediertestrijdingsbedrijf. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Doe een offerteaanvraag.

Naaktslakken en akkerslakken verwoest tuin en gewassen

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Particulier verkrijgbaar slakkengif bevat de chemische gifstoffen metaldehyde, mercaprodimenthur en methiocarb. Dat zijn zeer schadelijk stoffen die geen onderscheid maken in welke dieren zij doden. Vogels, maar ook honden en katten eten vaak het schadelijke slakkengif, waarna zij sterven aan vergiftiging. Ook het gebruik van zout is af te raden. Slakken bestaan voor een groot deel uit water, maar ook zout is slecht voor bloemen en planten. Zout is niet diervriendelijk, spoelt lastig weg en zorgt daarnaast dat het grond en het water onnodig worden verpest en hiermee ook de bloemen en planten in de buurt. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Doe een offerteaanvraag.

Slakkenkorrels zijn niet alleen slecht voor slakken, maar ze zijn ook erg schadelijk voor vogels, egels, huisdieren en mensen. Maar veel mensen staan er niet bij stil dat de chemische slakkenkorrels ook zeer schadelijk zijn voor bloemen, planten en oppervlaktewater, ons drinkwater. De chemische stoffen in slakkenkorrels zijn minder afbreekbaar als dat de verpakkingen zeggen. Ook de zogenaamd ecologische middelen zijn vaak schadelijk voor de tuin en ons drinkwater. Wees er zeker van dat je het doel van het slakken bestrijden in tuinen of akkers niet voorbij streeft door zelf te experimenteren met chemische middelen. Een ongediertebestrijder geeft je graag advies over het verantwoord slakken bestrijden ter bescherming van tuinen en gewassen. Wees zeker van een goede slakken bestrijdingsmethode en krijg garantie op de slakken bestrijding. Kies voor een deskundig advies. Ontvang gratis offertes van een ongediertebestrijder in de regio. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vogels, kikkers en egels kunnen doodgaan na het eten van slakken die van particulier verkrijgbaar slakkenbestrijdingsmiddel hebben gegeten. Ook kleine kinderen en huisdieren zijn vergiftigt door slakkengif, omdat zij dit expres of per ongeluk hebben gegeten. Voorkom schade aan jouw omgeving en zorg dat de bestrijding en beperking van slakkenplagen door een deskundige ongediertebestrijder wordt gedaan. Ontvang gratis offertes en een deskundig advies van een ongediertebestrijder in de regio. Doe een offerteaanvraag.

Slakken in huis is een veel voorkomend probleem. Voor in oudere huizen hebben mensen last van ongewenst bezoek van slakken. Schakel hiervoor een professionele ongediertebestrijder in. Slakken worden aangetrokken door vocht. Weersomstandigheden zoals een natte zomer en een zachte winter, zoals in Nederland vaak voorkomt, helpen dus niet mee. Omdat je hier geen invloed op uit kunt oefenen, zul je andere maatregelen moeten treffen. Een erkende ongediertebestrijder komt graag op locatie bij jou thuis of op het werk om de situatie te inventariseren en te kijken naar de juiste oplossing. Voorkom een slakkenplaag. Laat slakken bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. 

Als je een slakkenplaag wilt bestrijden, zul je vochtproblemen in je huis moeten aanpakken. Als je slakken in huis hebt, moet er ook een vochtige ruimte zijn waar deze beestjes kunnen overleven. In veel gevallen gaat het om de kruipruimte die door een hoge grondwaterstand, onvoldoende ventilatie of lekkages vochtig is geworden. Een perfecte broedplaats voor de slak, die veelal ‘s nachts naar buiten zal komen op zoek naar eten. Ze kunnen de woning binnendringen door openingen zoals onder plinten of door de gootsteenafvoer. Voedsel waar ze op af komen kan honden- of kattenvoer zijn of simpelweg vochtig papier of karton. Heb je last van slakken? Vind snel een betaalbare ongediertebestrijder. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen tegen slakken. Slakken gedijen bij vocht en kunnen niet tegen droogte. Zout en bier zorgen ervoor dat slakken uitdrogen. Slakken zijn gek op de gist in bier, de alcohol in bier zorgt ervoor dat de slak uitdroogt. Een ander middel dat effectief is tegen slakken is ferri-fosfaat. Dit middel verstoort de vochthuishouding en slijmvorming bij slakken. De slakken stoppen met eten en sterven. In de handel zijn volgende produkten op basis van ferri-fosfaat verkrijgbaar:

  • Ecostyle: Escar-Go
  • Edialux: Bio-slak

Het werkt alleen tegen slakken, zodat andere dieren in huis hiervan geen schade ondervinden.

Overleg met de erkende specialist welke combinatie van (preventieve) maatregelen je kunt treffen. Een erkende ongediertebestrijder komt graag op locatie bij jou thuis of op het werk om de situatie te inventariseren en te kijken naar de juiste oplossing. Voorkom een slakkenplaag. Laat slakken bestrijden door een professionele ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

De erkende ongediertebestrijder kan je adviseren wat je het beste kunt doen om een slakkenplaag te bestrijden. Vaak is het aanpakken van de plaag en het schoonmaken van ruimtes niet voldoende. Om blijvend van de problemen af te komen, zal de specialist adviseren om ruimtes vochtvrij te maken en gaten en kieren te dichten. Mocht het niet mogelijk zijn om vochtproblemen aan te pakken, dan is een optie om de kruipruimte vol te storten met een laag schelpen. Dit maakt de ruimte niet alleen minder vochtig, de scherpe randen van de schelpen werken preventief tegen slakken.

Hou je na het nemen van bovenstaande maatregelen last van slakken dan is het verstandig riool en afvoer te controleren. Ongebruikte leidingen die niet zijn afgesloten, kunnen een broedplaats voor slakken zijn.

Een erkende ongediertebestrijder komt graag op locatie bij jou thuis of op het werk om de situatie te inventariseren en te kijken naar de juiste oplossing. Voorkom een slakkenplaag. Laat slakken bestrijden door een professionele ongediertebestrijder.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Offerteformulier