24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Vliegen bestrijden

Als je last hebt van vliegen in huis of op het werk is het van belang deze zo snel mogelijk te bestrijden. Naast dat vliegen voor irritatie zorgen, zijn het ook beruchte verspreiders van ziektekiemen zoals salmonella, tuberculose (tbc), dysenterie, cholera en gevaarlijke parasitaire wormen. De vliegensoorten die de grootste bedreiging voor de gezondheid vormen, zijn kamervliegen, vleesvliegen, fruitvliegen en clustervliegen. Deze soorten vormen al gauw een plaag, waarbij ze via eitjes, speeksel en uitwerpselen ziektekiemen kunnen verspreiden. De oorzaken van een plaag zijn niet altijd duidelijk, maar vliegen gedijen in warme omstandigheden, dus een vliegenplaag komt vooral in de zomer voor. Vliegen komen vooral af op voedselresten, uitwerpselen en verstopte afvoerbuizen. Het is zaak om de plaag vakkundig aan te pakken door een erkend ongediertebestrijder. Hij komt graag op locatie bij u thuis of op het werk om de situatie te inventariseren en een bestrijdingsplan op te stellen.

Vliegen besmetten voedsel

Vliegenmaden ontstaan uit vliegeneitjes die op hun beurt zijn verspreid door vliegen die op voedselresten afkomen. Vliegen komen af op vlees, vis en fruit. Als eten eenmaal besmet is, leidt dit tot rotting. Voedsel dat besmet is door uitwerpselen, speeksel of eitjes van vliegen kun je beter niet opeten. Vliegen komen niet alleen af op voedselresten, maar ook op vuilresten in (verstopte) gootstenen en koffie- en drankresten. Ook de aanwezigheid van dode dieren in huis (zoals muizen), stilstaand water of vochtige potgrond kan vliegen aantrekken. Soms is de oorzaak van een vliegenplaag buitenshuis gelegen. In elk geval is het van belang om een erkend ongediertebestrijder naar de mogelijke oorzaak te laten kijken. De ongediertebestrijder komt graag op locatie om een analyse te doen van de vliegenplaag. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Een vrouwtjesvlieg produceert tot 150 eitjes per dag. In minder dan twee weken groeit hier dan een volwassen vlieg uit. De volwassen vlieg leeft circa twee weken. In die tijd leggen de vrouwelijke exemplaren tot 1000 eitjes. In de zomer kunnen tot wel 11 generaties vliegen ontstaan. Uit 1 ei kunnen tot wel 10 miljoen vliegen ontstaan. Vooral onder warme omstandigheden is het dus van belang om goed op de hygiëne te letten. Vanuit de HACCP (Zie NVWA) bestaat er duidelijke regelgeving die bedrijven kunnen gebruiken om besmetting te voorkomen. Is er onverhoopt toch een plaag ontstaan? De erkende ongediertebestrijder komt graag op locutie op het werk om de situatie te inventariseren en een bestrijdingsplan op te stellen. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vliegenoverlast in de horeca

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld.
Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Vleesvliegen vormen een bedreiging voor kinderen, huisdieren en ouderen. Ze zorgen voor infecties op plekken van de huid waar deze groepen zich niet goed kunnen verdedigen, zoals de mond en anus, waar zich maden vormen. Als ze merken dat deze doelgroepen zich niet goed verdedigen worden vliegen steeds agressiever. Zowel dood als levend vlees vormt een broeinest voor maden. Heb je last van vleesvliegen in huis? Kom snel in contact met een professionele ongediertebestrijder. Hij heeft de juiste kennis en ervaring in huis om een plaag te bestrijden en beschikt bovendien over de geschikte apparatuur en bestrijdingsmiddelen. Dit is belangrijk omdat vliegen geneigd zijn resistent te worden voor gangbare insecticiden. Doe gratis een offerteaanvraag.

Het bestrijden van vliegenoverlast in huis doe je het best met een vliegenbestrijdingsplan. De ongediertebestrijder komt graag op locatie om een analyse te doen van de vliegenplaag.

Inhoud analyse bestrijdingsplan vliegenbestrijding:

 • Grootte vliegenplaag
 • Locatie vliegenplaag
 • Vliegensoorten
 • Bestrijdingsmethode
 • Geschatte tijd
 • Hevigheid vliegenplaag
 • Preventiemaatregelen

Vliegen in huis of in een bedrijf zijn lastig, maar ze brengen ook grote risico’s mee voor de gezondheid. Zeker als er sprake is van een ernstige vliegenplaag. Vliegensoorten die snel een vliegenplaag veroorzaken zijn: kamervliegen, vleesvliegen, fruitvliegen en clustervliegen. Er zijn verschillende oorzaken voor vliegenplagen in huis. Vaak is de oorzaak duidelijk, maar soms ligt de oorzaak van een vliegenplaag in veranderingen in de omgeving of in het klimaat. Droge zomerdagen zorgen voor veel overlast van vliegen in huis. In gevallen van ernstige vliegenplagen moet er vaak door een deskundige ongediertebestrijder worden gekeken waar de oorzaak precies ligt en moet er worden nagedacht over effectieve en verantwoorde preventiemaatregelen. Vliegen in huis zijn een gezondheidsrisico voor jou en voor mensen en dieren in de omgeving. Doe gratis een offerteaanvraag.

Inhoud analyse bestrijdingsplan vliegenbestrijding:

 • Grootte vliegenplaag
 • Locatie vliegenplaag
 • Vliegensoorten
 • Bestrijdingsmethode
 • Geschatte tijd
 • Hevigheid vliegenplaag
 • Preventiemaatregelen

Het is belangrijk dat je de aanwezigheid van veel vliegen in huis serieus neemt. Vliegen zijn ernstige ziektedragers die mensen, huisdieren en vee in gevaar brengen. Vliegen verspreiden ernstige ziekten, waaronder: salmonella, tuberculose (tbc), dysenterie, cholera en gevaarlijke parasitaire wormen. Sommige soorten vliegen bijten mensen en dieren en er zijn vleesvliegen die zorgen voor ernstige infecties van vliegenmaden. Bij de aanwezigheid van veel vliegen in huis moet er door een deskundige ongediertebestrijder worden gekeken waar de oorzaak precies ligt en moet er worden nagedacht over effectieve en verantwoorde preventiemaatregelen.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vliegenmaden worden overgebracht door vliegeneitjes middels consumptie van besmet voedsel. Besmettingen vind je vaak terug op vlees en vis, maar sommige soorten vliegen eten ook van fruit. Vliegen komen ook af op bijvoorbeeld koffie, afwasmiddel en resten drank, voornamelijk bierflesjes die niet goed geleegd zijn. Vliegen in huis vind je dan ook vrijwel altijd in de keuken. Met vliegen besmet voedsel kun je niet eten. Ook problemen met de afwatering, natte potgrond en de aanwezigheid van dode dieren zorgen voor vliegenplagen. In veel gevallen is de oorzaak van een ernstige vliegenplaag niet in huis te vinden. In die gevallen moet er gezocht worden naar een externe oorzaak en moet er een plan worden bedacht gericht op de preventie van vliegen in huis. Het bestrijden van vliegenoverlast in huis doe je het best met een vliegenbestrijdingsplan. De ongediertebestrijder komt graag op locatie om een analyse te doen van de vliegenplaag. Doe gratis een offerteaanvraag.

Vleesvliegen zorgen voor infecties op plekken van het lichaam waar jonge of verzwakte mensen en huisdieren zich niet kunnen verdedigen. De maden komen vaak voor bij oudere huisdieren, ze komen uit mond en anus en vaak worden ze gelegd in de ogen van konijnen. Vliegen worden ‘brutaal’ zodra zij merken dat een dier of mens zich niet goed kan verdedigen. Oudere en zieke huisdieren krijgen infecties van vliegen soms ook gewoon op rug en buik. Vliegenmaden eten zowel van dood als van levend vlees. Zie je in huis veel blauwe of groene vliegen, of heb je veel last van steekvliegen in de stal? De ongediertebestrijder komt graag op locatie om een analyse te doen van de vliegenplaag. Doe gratis een offerteaanvraag.

Vliegenmaden worden al na enkele uren na de infectie geboren. Een vliegenplaag kan na een dag al grote gevolgen hebben voor de gezondheid van mensen en dieren. Het is dus belangrijk om een gevaarlijke vliegenplaag in of om het huis direct aan te pakken. Laat een ernstige vliegenplaag altijd analyseren door een deskundige ongediertebestrijder. De ernst van de vliegenplaag en de soorten vliegen in huis worden dan vakkundig vastgesteld, zodat er een bestrijdingsplan kan worden opgesteld.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Offerteformulier