24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Vlooien bestrijden

In Nederland komen ongeveer vijftig soorten vlooien voor. Vlooien zijn bloedparasieten. Vlooien bespringen je en eten jouw bloed op. Vlooien gebruiken een mens liever niet als gastheer, maar bij mensen doen ze vaak een proefbeet. Ze zijn in de omgeving van mensen en dieren een vervelend plaagdier die veel jeuk veroorzaken. Ook staan vlooien erom bekend dat ze ziektes overdragen. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlooien in huis

Vlooien bevinden zich in elk huis. Ook komen zij vaak voor op beschutte plekken in tuinen. Zeker als er huisdieren zijn, zitten vlooien vaak verstopt tussen kieren, spleten, manden en tapijt. Vlooien komen het vaakst voor in de slaapkamer. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Doe gratis een offerteaanvraag.

Een vlo leeft het grootste deel van zijn leven op de grond, verstopt in naden en kieren van je huis en in de slaapplaats van je huisdier. Ze bespringen hun gastheer als ze een bloedmaaltijd nodig hebben. Mensen zijn warmbloedig en worden vaak gebeten. Jeuk ontstaat door vlooienspeeksel in de bijtwondjes. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Die ene vlo die je hebt ontdekt is niet de enige vlo in je huis. Als je daar niets aan laat doen, dan is een vlooienplaag vaak het gevolg. Zelfs in een nieuwe koopwoning kan een vlooienexplosie ontstaan als een huis weer door mensen betreden wordt. Vlooienbeten veroorzaken huidontstekingen en het inslikken van een besmette vlo kan zorgen voor een besmetting met lintworm. Honden en katten hebben hier vaak last. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlooienplaag bestrijden

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Een volgroeide vlo in een pop voelt of er een gastheer in de buurt is die hij kan bespringen. De vlo blijft makkelijk een jaar wachten totdat hij trillingen in de omgeving voelt. Kom je in de buurt van vlooienpoppen, dan bespringen de vlooien jou direct voor een bloedmaaltijd. Daarna leggen ze meteen honderden eitjes. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Een volwassen vlo is tot drie millimeter groot en donkerroodbruin. Vlooieneitjes zie je niet goed met het blote oog, want ze zijn slechts een halve millimeter groot. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlooieneitjes komen na 2 tot 3 dagen uit. Vlooienlarven komen tevoorschijn. Na 2 tot 3 weken verpoppen de vlooienlarven zich. Na 6 weken komt de volwassen vlo uit de pop tevoorschijn. Vlooien leggen na elke bloedmaaltijd vlooieneitjes. Makkelijk 100 vlooieneitjes per dag, die ze gewoon laten vallen. Een vlooienplaag in je huis is dus zo ontstaan. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vlooien vormen een bron van ziektes en bacteriën. Wanneer je last hebt van een vlooienplaag is het belangrijk om in te grijpen. Hoe meer vlooien, des te groter de kans op besmette vlooien. Voorkom dat vlooien ziektes overdragen. Laat de vlooien uit huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlooien zijn bloeddrinkende parasieten. Vlooien voeden zich met het bloed van huisdieren en mensen. Een vlo legt dagelijks wel honderd vlooieneitjes, wat een vlooien explosie tot gevolg heeft. Vlooien in huis geeft vervelende jeukende vlooienbeten, die meer last geven dan een muggenbult. Vlooien kunnen een jaar zonder voedsel. Of ze dus in een nieuwbouwhuis zijn, of in een bestaande oudere woning: vlooien in huis vinden hoe dan ook een gastheer. En als je huisdier niet in de buurt is, dan ben jij hun slachtoffer. Vraag gratis offertes aan voor effectieve vlooienbestrijding.

Die ene vlo die je vindt is niet de enige vlo in jouw huis. Als je er last van krijgt, dan zijn het er vaak al veel meer dan je denkt. Je moet er rekening mee houden dat het aantal vlooien op je hond, slechts een tiende is van het aantal vlooien dat zich in de hele woonruimte bevinden. Vaak ontstaat een vlooienplaag op warme dagen, na lange tijd niet zuigen en je huisdieren niet behandelen met anti-vlooienmiddel en na een lange tijd van afwezigheid, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. Als het huis vervolgens weer wordt betreden door haar bewoners, ontpoppen plotseling alle vlooienpoppen en ontstaat er een vlooienplaag. Als er een vlooienplaag is ontstaan, dan kun je daar zelf nog maar weinig tegen doen. Doe er direct wat aan. Doe gratis een offerteaanvraag.

De beet van een vlo jeukt vreselijk, vaak nog erger dan de beet van een mug. De vlooienbeet kan ook langer aanblijven. Meerdere vlooienbeten zijn dan ook gekmakend vervelend. Wanneer je gebeten wordt, zal dit meestal op de onderbenen rondom de sokken of net onder de broeksriem zijn. Heb je vlooien in huis? Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Een vlooienband in de stofzuigerzak stoppen werkt helaas niet. De stofzuiger blaast de giftige stoffen via het zuigsysteem door de kamer. Dit is gevaarlijk voor de eigen gezondheid. Daarnaast werken vlooienbanden op basis van lichaamswarmte en het huidvet van een dier. Ze werken dus niet als je ze in de stofzuiger doet. Een professionele ongediertebestrijder heeft de juiste middelen om de plekken aan te pakken die je extra goed moet behandelen. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlooien houden van een vochtige omgeving en zuren kunnen schade doen aan vloeren en muren. Dweilen met azijn zorgt voor stank en is dus ook geen goede, blijvende oplossing. Een professionele ongediertebestrijder heeft de juiste middelen om de plekken aan te pakken die je extra goed moet behandelen. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Er zijn dure vlooieninjecties, vlooienpipetten, vlooientabletten, vlooienbanden en vlooienpoeders te koop, maar de bestrijding van een vlooienplaag vraagt om een professionele aanpak. Ongediertebestrijders geven garantie op een effectieve en verantwoorde bestrijding van vlooien en de bestrijding van vlooien geeft snel het gewenste resultaat. Vlooien bestrijding laten doen door een professionele ongediertebestrijding in de regio? Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlooienbeten veroorzaken niet alleen ontzettend veel jeuk, ze verspreiden ook ernstige ziektes en ze besmetten mensen en dieren met lintwormen. Wormen zijn vaak dodelijk voor huisdieren. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vlooieneitjes, vlooienlarven en volwassen vlooien leven in de naden en kieren in huis en natuurlijk ook in de hondenmand of kattenmand. Zowel kleding als huisdieren moet je vlovrij zien te maken, maar daar ben je nog niet mee klaar. De hele omgeving en soms ook de omgeving van de oorspronkelijke bron van de ontsmetting, moeten worden behandeld met een effectief vlooienbestrijdingsmiddel. De slaapkamer is de plek waar vlooien het liefst komen. Je kunt een vlooienkam gebruiken om vlooien te ontdekken bij jouw hond of kat: kam het dier en maak de kam schoon met een nat wit zakdoekje. Ontstaan er kleine bruine, of rode vlekken? Dan zit er bloed in de kam en in dat geval heeft het dier last van vlooienbeten. Vlooien bijten vaak op de enkels en vlak onder de riem. Een vlooienbeet jeukt enorm, maar is ondanks de lang aanhoudende irritante jeuk een erg klein stipje. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder.

Een volwassen vlo is tussen de 1 en 3 millimeter lang en donkerbruin van kleur. De witte vlooieneitjes zijn amper te zien. In Nederland komen 50 soorten vlooien voor. De bekendste vlo in Nederland is de kattenvlo. De kattenvlo leeft op katten en honden, maar bijt ook mensen, als honden en katten niet direct aanwezig zijn. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder.

Vlooien gevaar voor huisdier

Vlooien zijn gevaarlijk voor huisdieren. Honden en katten krijgen snel last van lintwormen, als zij de vlo oplikken. Huisdieren moet je om die reden regelmatig ontwormen. In extreme gevallen kan er bloedarmoede ontstaan en ontstekingen in de huid. Meestal ontstaat dat als het dier een verminderde weerstand heeft en de vlooienbestrijding in de omgeving is verwaarloost. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. Doe gratis een offerteaanvraag.

Vlooienbeten herkennen

Door het bijten, krijg je last van jeuk, dit komt doordat de vlo speeksel in het bijtwondje achterlaat. Door de vlooienbeten kunnen verschillende ziektes bij de mens ontstaan. Zo krijgt men last van huidirritatie en jeuk. Er kan een huidontsteking ontstaan en men kan zelfs bij het inslikken van een besmette vlo last krijgen van een lintworm.

Naast de jeuk is een enkele beet niet zo ernstig, maar wanneer je last hebt van een plaag is het wel belangrijk om in te grijpen. Hoe meer vlooien, des te groter de kans op een besmette vlo en dat risico wil je natuurlijk niet nemen. Laat de vlooien uit je huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder en voorkom dat ze ziektes overdragen.

Wanneer je gebeten wordt, zal dit meestal op de onderbenen rondom de sokken of net onder de broeksriem zijn.

Vlooien zijn hinderlijke plaagdieren

Vlooien gaan niet dood in de stofzuiger. Ze klimmen de stofzuiger eenvoudig weer uit. Een vlooienband doet niets in de stofzuigerzak, want deze werkt door het antivlooienmiddel door het huidvet te laten opnemen. Door een vlooienband in de stofzuigerzak te doen, verspreid je giftige dampen door de kamer door de luchtuitlaat. Vlooien leven ook in de tuin, dus het is belangrijk om herbesmetting vanuit het lopen de tuin te voorkomen. Schakel voor bestrijding van vlooien in huis direct professionele hulp in. Vlooienbestrijders geven garantie op het resultaat van de vlooienbestrijding en zorgen dat vlooien snel verdwijnen en niet opnieuw verschijnen. Laat vlooien in huis verwijderen door een professionele ongediertebestrijder. 

Offerteformulier