24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Wespen bestrijden

Het bestrijden van wespen gebeurt meestal niet letterlijk. De wespen worden bestreden door wespen bestrijdingsmiddel in het nest te spuiten. Het wespennest blijft zitten om te zorgen dat dit gif alle wespen laat doodgaan. Het wespennest moet toegankelijk blijven om ook de wespen die buiten het wespennest zijn dood te maken. Laat je de wespen niet op deze manier verwijderen, dan keren de wespen al gauw terug naar de locatie om het wespennest opnieuw te bouwen. Werken met wespen bestrijdingsmiddel mag alleen een professionele ongediertebestrijder doen. Het wespen bestrijdingsmiddel is gevaarlijk voor de omgeving en voor de eigen gezondheid. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Wespen in huis

Ongediertebestrijders sporen een wespennest op in huis of op het terras. Daarna zullen zij het wespennest verwijderen. Vaak bevindt een wespennest zich in een muur of op een andere veilige plaats, bijvoorbeeld op zolder.

Wespen steken en een wespensteek is erg pijnlijk. Een wesp kan meerdere keren steken. Wespengif werkt als lokstof voor andere wespen van het wespenvolk. Wespengif kan een zeer ernstige allergische reactie in mensen veroorzaken. Neem direct actie.Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

Wespen komen af op zoet voedsel en vlees. Horecabedrijven hebben hierdoor regelmatig last van wespennesten. Op buitenterrassen, pretparken en festivals zijn wespen regelmatig aanwezig. Ze storen bezoekers en vormen een gevaar voor hun gezondheid. Wespen dragen bacteriën en ziekteverwekkers met zich mee. Hierdoor ontstaat een hoog risico op voedselvergiftiging. Een wespenkolonie op een openbare plek moet worden verjaagd. Schakel een ongediertebestrijdingsbedrijf in om wespen te bestrijden of wespen preventie uitvoeren op een bedrijfslocatie of evenemententerrein. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Wespenbestrijding en wespen preventie horecabedrijven

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld. Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

Wespenplagen komen uitzonderlijk voor. Als er een wespenplaag in de buurt is, dan is dat enorm vervelend. In de zomer is de kans op een wespenplaag het grootst. Wespen komen af op zoetigheid en vlees. Op mooie zomerdagen gaan veel Nederlanders buiten eten. Dat zorgt dat de aanwezigheid van wespen snel toeneemt. Wespen vormen zwermen van duizenden wespen als zij zich bedreigd voelen. Ook het gebruik van vuur en gifstoffen voor wespenbestrijding is gevaarlijk. Een wespennest verwijderen moet je dan ook niet zelf doen. Een professionele wespenbestrijder zorgt voor een verantwoorde, ongevaarlijke en blijvende wespenbestrijding. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

De wespenkoningin begint in het voorjaar al met het bouwen van haar wespennest in de muur of onder je dakgoot van je huis of bedrijfspand. Na de bouw van het wespennest gaan de werksters op zoek naar voedsel. Op dat moment ontstaat de overlast van wespenplagen. In de zomermaanden juli en augustus. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Heb je last van wespen? Blijf dan vooral rustig. Schakel een lokale wespenbestrijder in. De ongediertebestrijder gebruikt handige gereedschappen om wespennesten te zoeken en en om wespen bestrijdingsmiddel op de juiste plaats te krijgen. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Wespen zijn nuttige dieren, zij zorgen voor de bestuiving van bloemen en vangen veel lastige en schadelijke insecten. Als de wespen geen gevaar opleveren voor mens en huisdier is er geen bestrijding nodig.

Je herkent de wesp aan de zogenaamde ‘wespentaille,’ maar om zeker te zijn van een duurzame en verantwoorde manier van wespen verdelgen schakel je het beste een specialistische verdelger in voor de wespenverdelging. Vergelijk snel wespenverdelgers bij jou in de buurt. Doe gratis een offerteaanvraag om direct meerdere offertes te ontvangen

Wespenverdelging doet een ongediertebestrijder met een speciaal gif, bedoeld voor het blijvend verdelgen van wespen. Het is namelijk niet de bedoeling dat wespen buiten het wespennest het nest weer opnieuw gaan bouwen. Vaak hoort bij de verdelging van wespen ook een stuk preventie, waarbij de wespenverdelger adviseert over de manieren waarop je overlast van wespen kunt voorkomen door de oorzaak weg te nemen. Hoe zorg je dat wespen geen wespennesten in de buurt willen maken? Hoe verjaag je wespen uit terras en tuin?

Doe gratis een offerteaanvraag.

Wespenverdelging doet een ongediertebestrijder met een speciaal gif, bedoeld voor het blijvend verdelgen van wespen. Het is namelijk niet de bedoeling dat wespen buiten het wespennest het nest weer opnieuw gaan bouwen. Vaak hoort bij de verdelging van wespen ook een stuk preventie, waarbij de wespenverdelger adviseert over de manieren waarop je overlast van wespen kunt voorkomen door de oorzaak weg te nemen. Hoe zorg je dat wespen geen wespennesten in de buurt willen maken? Hoe verjaag je wespen uit terras en tuin?

Wespen zijn overdag actief en steken als je aan het nest komt. De in- en uitvliegopeningen van een wespennest bevinden zich vaak in de ventilatieopeningen van de spouwmuur, vlak onder het dak, of in gaten bij kozijnen. Stop je een gaatje dicht waar wespen door vliegen, dan vinden de wespen altijd een andere weg. De wespen zijn erg agressief als ze door een gat komen dat je blokkeert en als ze binnen in huis het gat verlaten ontstaat er een gevaarlijke situatie voor volwassenen, kinderen en huisdieren. Schakel een ongediertebestrijder in om wespen te laten verdelgen.

Het verdelgen van bijen en hommels is bij wet verboden. Deze nuttige dieren worden met uitsterven bedreigt en zijn essentieel voor het bestuiven van de groenten en fruit waar wij van leven. Als er overlast is van bijen en hommels, dan kan daar toch iets aan worden gedaan door een ongediertebestrijder. Deze zal voor jou werken aan preventie van de overlast en zal, bij aanwezigheid van een nest, het nest vakkundig verplaatsen. Doe gratis een offerteaanvraag.

Een wespennest is vaak lichtbruin en in de vorm van een bol, gemaakt van gekauwd hout. Een wespennest in de buurt van jouw bedrijfspand of woning heeft overlast en moet worden verdelgd. Een wespennest zit vaak op een beschutte plek, uit de wind en de regen op zolders, onder dakgoten, in spouwmuren en soms zelfs onder de grond in verlaten holen. De wespen vliegen in en uit het wespennest en veroorzaken hierdoor gevaarlijke hinder voor de directe omgeving die een grote kans heeft om gestoken te worden. Wespensteken zijn erg pijnlijk en veroorzaken gevaarlijke reacties bij mensen en dieren met een wespenallergie. Heb je last van een wespennest? Laat de wespen dan door een specialist verdelgen. Wespen worden agressief als je zelf bij het wespennest in de buurt komt. Een professionele verdelger van wespen zorgt dat je binnen een dag van de wespen bent verlost en zorgt dat het wespennest niet opnieuw wordt gemaakt. Vergelijk zelf offertes van ongediertebestrijders in de buurt voor het snel en duurzaam verdelgen van wespen.

Veel mensen zijn bang voor wespen en blijven ver uit de buurt van wespennesten. De angst voor wespen noem je ‘spheksofobie’ en spheksofobie kost de ondernemer veel geld, omdat klanten last hebben van de aanwezigheid van de wespen. Overlast van wespen wordt veroorzaakt door een wespennest in de buurt. Wespen steken als zij zich bedreigd voelen en veroorzaken levensbedreigende allergische reacties. Het is belangrijk dat je daar iets aan doet. Een wespennest verwijderen is niet iets dat je zelf mag doen. Laat een professionele ongediertebestrijder het wespennest verwijderen. Zo weet je zeker dat het veilig gebeurt en dat het wespennest niet terugkomt. Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Het verwijderen van een wespennest gebeurt meestal niet letterlijk. De wespen worden bestreden door wespen bestrijdingsmiddel in het nest te spuiten. Het wespennest blijft zitten om te zorgen dat dit gif alle wespen laat doodgaan. Het wespennest moet toegankelijk blijven om ook de wespen die buiten het wespennest zijn dood te maken. Laat je de wespen niet op deze manier verwijderen, dan keren de wespen al gauw terug naar de locatie om het wespennest opnieuw te bouwen. Werken met wespen bestrijdingsmiddel mag alleen een professionele ongediertebestrijder doen. Het wespen bestrijdingsmiddel is gevaarlijk voor de omgeving en voor de eigen gezondheid. Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Ongediertebestrijders sporen een wespennest op in huis of op het terras. Daarna zullen zij het wespennest verwijderen. Vaak bevindt een wespennest zich in een muur of op een andere veilige plaats, bijvoorbeeld op zolder.

Wespen steken en een wespensteek is erg pijnlijk. Een wesp kan meerdere keren steken. Wespengif werkt als lokstof voor andere wespen van het wespenvolk. Wespengif kan een zeer ernstige allergische reactie in mensen veroorzaken. Neem direct actie. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Hoe moet je een wespennest verwijderen?

Het verwijderen van een wespennest met gif of met vuur is niet iets dat je zelf moet doen. Een wespennest bevat vaak een wespenvolk van duizenden wespen en het bestrijden van wespen met gevaarlijke gifstoffen of vuur, is niet verstandig en gevaarlijk voor jou en voor de omgeving. Maak de uitgang van het nest niet dicht. De wespen breken uit hun nest en zijn vervolgens erg agressief. Bij overlast schakel je het beste een professionele bestrijder in. Probeer nooit het wespennest zelf te verwijderen. Professionele wespenbestrijders bestrijden wespen op een verantwoorde manier en zorgen dat zij de wespen afschrikken. Dit betekent dat een wespennest niet terugkeert. Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Wespen bouwen een wespennest in de zomer. Op warme zomerdagen worden de koninginnen wakker. Ze vliegen uit en beginnen met de bouw van hun wespennesten. Daarna begint het van de eitjes. De larven groeien uit tot volwassen werksters. Werksters werken vervolgens aan de bouw van het wespennest, zodat de koninginnen de volgende eitjes kunnen gaan leggen. Dit doen zijn meestal in het najaar, rond september. Uit de onbevruchte eitjes die zij leggen, groeien de darren: de mannelijke wespen. De darren verlaten het wespennest om te gaan paren. Na het paren sterven zij direct. Uit bevruchte eieren komen vruchtbare wespen: zij vormen de volgende generatie koninginnen die nieuwe wespennesten zullen maken. Zo ontstaan grote wespenplagen.

Wespenplagen komen uitzonderlijk voor. Als er een wespenplaag in de buurt is, dan is dat enorm vervelend. In de zomer is de kans op een wespenplaag het grootst. Wespen komen af op zoetigheid en vlees. Op mooie zomerdagen gaan veel Nederlanders buiten eten. Dat zorgt dat de aanwezigheid van wespen snel toeneemt. Wespen vormen zwermen van duizenden wespen als zij zich bedreigd voelen. Ook het gebruik van vuur en gifstoffen voor wespenbestrijding is gevaarlijk. Een wespennest verwijderen moet je dan ook niet zelf doen. Een professionele  wespenbestrijder zorgt voor een verantwoorde, ongevaarlijke en blijvende wespenbestrijding.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

De wespenkoningin begint in het voorjaar al met het bouwen van haar wespennest in de muur of onder je dakgoot van je huis of bedrijfspand. Na de bouw van het wespennest gaan de werksters op zoek naar voedsel. Op dat moment ontstaat de overlast van wespenplagen. In de zomermaanden juli en augustus.

Is er geen sprake van een wespennest, maar blijkt er een bijenkorf, of een hommelnest te zijn? Hommels en bijen zijn beschermd en mogen niet zomaar worden verwijderd. De professionele ongediertebestrijder stuurt een ervaren imker die zorgt voor een verantwoorde verplaatsing van de bijenkorf of het hommelnest.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

In een wespennest wonen duizenden wespen op een verscholen plek. Wespen bouwen hun wespennesten vaak in kleine kiertjes in je huis, bijvoorbeeld onder je dak. Wespennesten vind je ook in holen onder de grond. Dat kan overlast geven waar kinderen spelen en waar mensen graag buiten zitten. Breng geen mensen in gevaar door zelf een wespennest te verwijderen en voorkom dat wespen simpelweg het wespennest opnieuw gaan bouwen op dezelfde plaats. Neem contact op met een professioneel bestrijdingsbedrijf. Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio.

Ongediertebestrijder voor wespen

Heb je last van wespen? Blijf dan vooral rustig. Schakel een lokale wespenbestrijder in. De ongediertebestrijder gebruikt handige gereedschappen om wespennesten te zoeken en om wespen bestrijdingsmiddel op de juiste plaats te krijgen. 

Wespen komen af op zoet voedsel en vlees. Horecabedrijven hebben hierdoor regelmatig last van wespennesten. Op buitenterrassen, pretparken en festivals zijn wespen regelmatig aanwezig. Ze storen bezoekers en vormen een gevaar voor hun gezondheid. Wespen dragen bacteriën en ziekteverwekkers met zich mee. Hierdoor ontstaat een hoog risico op voedselvergiftiging. Een wespenkolonie op een openbare plek moet worden verjaagd. Schakel een ongediertebestrijdingsbedrijf in om wespen te bestrijden of wespen preventie uitvoeren op een bedrijfslocatie of evenemententerrein.

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Offerteformulier