24/7 Bereikbaar bel nu een specialist

Zilvervisjes bestrijden

Het zilvervisje is familie van de kreeft en dit insect komt dan ook vaak voor in vochtige ruimtes. Het zilvervisje wordt drie jaar en lijkt op het papiervisje of ovenvisje, maar de leefwijzen van de zilvervisjes en papiervisjes of ovenvisjes, verschillen enorm van elkaar. Met name de luchtvochtigheid van de omgeving waarin ze voorkomen. De bestrijding van de soorten vraagt om een specifieke aanpak. Laat daarom goed vaststellen of je te maken hebben met zilvervisjes, papiervisjes of ovenvisjes. Laat zilvervisjes bestrijden door een ongediertebestrijder in de regio. 

Schade door zilvervisjes

Als mensen het hebben over zilvervisjes, dan bedoelen ze meestal papiervisjes. Zilvervisjesplagen worden meestal veroorzaakt door problemen met vocht en ventilatie, waar de ongediertebestrijding over kan adviseren. Papiervisjes zijn vooral ondernemers en winkeliers een doorn in het oog. Papiervisjes doen aanzienlijke schade aan onder andere: kunstobjecten, bankbiljetten, administratieve stukken en andere producten van papier. Ook synthetisch materiaal is niet veilig. Een papiervisjesplaag zorgt voor grote schade aan kleding producten, wandbekleding, vloerbedekkingen en andere synthetische producten. Laat zilvervisjes bestrijden door een ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Heeft u last van ongedierte?

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Vraag gratis offertes aan bij ongediertebestrijders in de regio

De bestrijding van zilvervisjes zal bestaan uit een bouwtechnische keuring door de ongediertebestrijder en een bijbehorend bestrijdingsplan. De ongediertebestrijder zal advies geven omtrent het verbeteren van de atmosfeer en het wegnemen van de oorzaak van de zilvervisjesplaag. Laat zilvervisjes bestrijden door een ongediertebestrijder in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Preventie en bestrijding van zilvervisjesplaag

Waarom direct ongediertebestrijden.nl?

Wij werken uitsluitend samen met gediplomeerde ongedierte bestrijders. Dus via ons heeft u altijd waar voor uw geld.
Alleen een erkende ongediertebestrijder kan zich aanmelden op ons platform en daar profiteert u direct van.

Wij beschikken over een landelijk netwerk van vakkundige specialisten, die betrouwbaar zijn en zeer goed in het behandelen en verwijderen van ongediertes. Tevens zijn onze partners ook perfect inzetbaar voor advies m.b.t. ongedierte.

Lead Me werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrouwbare partnerbedrijven die in Nederland ingeschreven staan in het Kamer van koophandel register.

100% onafhankelijk

Directongediertebestrijden.nl opereert volledig onafhankelijk en werkt alleen samen met erkende ongediertebestrijders in Nederland.

100% Transparant

De dienstverlening van directongediertebestrijden.nl is geheel gratis voor u als website bezoeker. Een transparante dienstverlening en geen addertjes onder het gras.

Altijd een betrouwbare en erkende ongediertebestrijder in de buurt

Met meer dan 25 betrouwbare, erkende en aangesloten ongedierte bestrijders, is er altijd wel een ongedierte bestrijder bij u in de buurt.

Vergelijk en kies de beste ongediertebestrijder uit jouw regio

Op basis van uw criteria, komt u in contact met een erkende ongediertebestrijder bij u in de buurt.

Geen verrassende kosten

De kosten per situatie of dienst zullen altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd worden en bij afrekening ontvangt u altijd een bon. Dus geen verrassende kosten meer, nooit meer!

Direct contact

Via directongediertebestrijden.nl heeft u direct contact met een ongediertebestrijder dat het best bij u past en u direct kan helpen. Direct contact via ons onafhankelijk platform.

In gevallen waarin de door de ongedierteverdelger aangeraden aanpak van bouwtechnische problemen op zich laat wachten, zal de ongedierteverdelger professionele insecticiden inzetten. Zilvervisjes komen voor in oudere woningen, die regelmatig last hebben van vochtproblemen, maar bewoners die een nieuwbouwhuis nieuw betrekken, krijgen door een zeer plaatselijk ontstane hoge vochtigheidsgraad in de atmosfeer, ook vaak overlast van zilvervisjes. Laat zilvervisjes bestrijden door een ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Zijn er zilvervisjes aanwezig? Dan is dat een indicatie dat de luchtvochtigheid te hoog is. Vaak is er dan een lekkage of een bouwtechnisch probleem, zoals: een doorslaande muur. Een hoog vochtgehalte in een slecht geventileerde kruipruimte, zorgt voor ernstige overlast van zilvervisjes boven de begane grond. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Het papiervisje of ovenvisje wordt ook wel de ‘suikergast’ genoemd. Papiervisjes of ovenvisjes komen voor in verwarmde ruimtes in huizen en bedrijven. Ze lijken sterk op zilvervisjes. De levensduur van papiervisjes is ongeveer acht jaar. Laat vaststellen of je te maken hebt met zilvervisjes, papiervisjes of ovenvisjes door een ongediertebestrijder in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Het papiervisje leeft in het donker en eet koolhydraten, eiwitten en vetten. Voedselproducten met eiwit en vetten, zetmeel en suikers worden hierdoor door het ongedierte besmet. Ook komen papiervisjes vaak in ovens voor, waar ze van de etensresten eten. Vandaar dat papiervisjes door veel mensen ‘ovenvisjes’ worden genoemd. Laat vaststellen of je te maken hebt met zilvervisjes, papiervisjes of ovenvisjes door een ongediertebestrijder in de regio. Doe gratis een offerteaanvraag.

Het zilvervisje wordt twaalf millimeter groot en ziet er daadwerkelijk uit als een klein visje, met zilveren schubben die in paarlemoer glanzen. Het zilvervisje heeft twee voelsprieten en drie staartdraden aan het achterlijf. Laat zilvervisjes bestrijden door een ongediertebestrijder in de regio. 

De aanwezigheid van zilvervisjes is een indicatie dat de relatieve luchtvochtigheid te hoog is en dat er onvoldoende is geventileerd. Vaak is er een verborgen lekkage of bouwtechnisch probleem. Een te hoog vochtgehalte en een slechte ventilatie kan worden vastgesteld door het ongedierte bedrijf. De ongedierteverdelger zorgt dat ernstige overlast door zilvervisjes en papiervisjes in woonruimtes, opslagruimtes, keukens en kantoren wordt voorkomen. Vergelijk snel de ongediertebestrijders in de regio. 

Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Zilvervisjes in huis houden van een warme, vochtige omgeving. Je ziet ze snel verschijnen als er sprake is van een probleem met de ventilatie en de luchtvochtigheid. Ook in nieuwbouwhuizen komen plagen van zilvervisjes voor. De nieuwbouwwoningen hebben vaak natte plekken die nog niet zijn uitgedroogd, waardoor er een plaag aan zilvervisjes in huis verschijnt. Ook een vochtige kruipruimte kan zorgen voor zilvervisjes in huis. De diertjes vormen een plaag en verspreiden zich vervolgens naar boven tot aan de bovenste verdiepingen, waar ze schade doen aan behang en voedsel besmetten. Wil je direct van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio. Doe direct een offerteaanvraag.

In Nederland komen zilvervisjes in huis steeds vaker voor. Doordat we natuurlijke ventilatie in onze woningen steeds minder goed gebruiken en doordat we onze woningen steeds beter isoleren. Vocht krijgt zo de kans om zich snel op te hopen in de verschillende isolatielagen in onze daken en muren. Een hoge luchtvochtigheid zorgt voor meer zilvervisjes in huis. Zilvervisjes bestrijden is niet goed te doen. Je ziet ze niet zo gauw, ze zijn in de nacht actief en ze verplaatsen zich pijlsnel. Chemische middelen beschadigen al gauw de woning, voedsel en objecten in de buurt en met het thuis bestrijden van zilvervisjes pak je de verborgen gebreken in de woning, of in de woning van de buren, die de oorzaak is van de zilvervisjesplaag niet aan. Wil je direct van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio. Bel vrijblijvend de ongediertespecialist op 088-1881210

Zilvervisjes in huis vormen door de aangename temperatuur al gauw een zilvervisjesplaag. Doordat woningen steeds vaker gebruik maken van moderne isolatietechnieken, worden ze minder vaak op een natuurlijke manier geventileerd. Zilvervisjes houden van schimmel en zilvervisjesplagen in huis ontstaan snel door de dikke isolatielagen, waarin lekkages pas laat worden opgemerkt. Pak de oorzaak aan door een vakman in te schakelen. Wil je direct van de oorzaak van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio.

Doe direct een offerteaanvraag.

Zilvervisjes in huis vind je vaak in de badkamer en keuken, maar ook in kruipruimtes en in muren en daken met vochtproblemen. Ze gaan ‘s nachts op zoek naar schimmels en voedsel met veel koolhydraten, maar ze eten ook behanglijm en katoenen kleding. Naast de vervelende gewoonte dat ze gaten veroorzaken, voedsel verpeste en schade in je behang veroorzaken, is het natuurlijk ook gewoon niet fris om de diertjes in bijvoorbeeld de wasbak en douchecabine te zien kruipen. Heb je zilvervisjes in huis en wil je direct van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio.

Doe direct een offerteaanvraag.

Omdat zilvervisjes in huis door hun leefgewoonten regelmatig in aanraking komen met bacteriën, is het mogelijk dat de insecten bacteriën overbrengen op voedsel en dit kan een allergische reactie veroorzaken. Ook kan het zijn dat de oorzaak van de zilvervisjesuitbraak in huis, door de schadelijke schimmels en slechte ventilatie, zorgt voor astmatische aanvallen. In het bijzonder bij jonge kinderen. Bacteriën die aan de pootjes van deze insecten kleven, verspreiden zich over alle plekken waar de zilvervisjes komen. Een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf doet een grondige analyse van de woning en de plaatsen waar zilvervisjes zich mogelijk verschuilen. Je krijgt een goed advies over het bestrijden van de zilvervisjes en over het voorkomen van herbesmettingen. Wil je direct van je zilvervisjesplaag af? Schakel dan een betaalbare ongediertebestrijdingsbedrijf in. Vergelijk gratis ongediertebestrijders in de regio.

Offerteformulier